972 31 37 07 info@hortal.net

Pladur, solucions constructives de plaques de guix laminat, convida a la participació a la 27ª edició del seu Concurs de Solucions Constructives, un esdeveniment de referència per a universitats i escoles d’arquitectura de la península. És, sense dubte, una edició molt especial perquè al 2017, Pladur celebrarà també el seu 40è aniversari.

Sota el lema “Rehabilitar per habilitar”, Pladur proposa el repte als estudiants per convertir aquest nou projecte d’arquitectura en una eina de transformació social, posant com a objectiu el disseny d’espais d’habitacles en comunitats desafavorides de les Illes d’Oporto.

A cada universitat es concedirà un premi local dotat amb 400€ on, tots els guanyadors locals d’Espanya i Portugal, competiran per a les següents categories de premis: Premis a la millor sol·lució arquitectònica amb un premi de 6.000€, premi a la instalació amb 3.000€ i una menció especial Pladur BIM, amb 500€ de dotació econòmica.

A més, Pladur posa a disposició de tots els estudiants un lloc web específic del concurs al qual es pot realitzar una inscripció online, consultar el material de suport, veure imatges i projectes guanyadors d’altres edicions.