972 31 37 07 info@hortal.net

El sector de la construcció aposta per la contractació de talent per a crèixer.

Durant els darrers anys, el sector de la construcció torna a crèixer. Les empreses recuperen la confiança i l’estabilitat financera, i tornen a apostar per la contractació de talent per a seguir creixent.

horguix-contractacio-de-talent-per-a-creixer-2

Cada cop són més les empreses que decideixen invertir en la millora de les seves estructures professionals, al 2015 Personnel (Page Personnel, consultoria de treball temporal) va gestionar 132 processos de selecció dins d’aquest sector i en el que va de 2016 han estat 144. Això suposa un 9% de creixement.

L’àrea comercial és, sens dubte, el departament on hi ha més signes de recuperació. Ara bé, les empreses busquen candidats amb experiència prèvia dins del sector i coneixements de diferents canals de venda per a captar perfils més polivalents.

Donat que sembla que el negoci de l’obra nova tornar a crèixer tímidament, les constructores tornen a comprar sól i a edificar noves vivendes. És per això que es requereixen professionals formats en producte i canal de venda especialitzat.

“Podem afirmar que cada cop són més les empreses en el sector de la construcció que aposten pel seu creixement i per la contractació de talent per a crèixer dins de les seves organitzacions” afirma Víctor Mestre, consultor senior de Page Personnel.